Over ons

Met ons als partner heb je zekerheid. competentie. vooruitgang.

Zowel voor particulier als KMO bieden wij een uitstekende service betreffende verwarming, sanitair, ventilatie, airco- en eco-installaties. Onze vakmannen staan dagelijks voor u klaar om u uit de nood te helpen, uw renovatie of nieuwbouwproject mee te helpen realiseren en nog zoveel meer. U kunt voor totaalprojecten ook bij ons terecht zo kunt u met één contactpersoon uw ganse project realiseren tegen een verantwoorde prijskwaliteit verhouding.


Wie Zijn We

Ervaring

Dapa Construct BVBA werd opgericht door de huidige zaakvoerder in 1999. Wij zijn dus reeds 15 jaar actief in de branche en verwezenlijken jaarlijks een lichte groei.

Een comfortabele keuze

Uw comfort komt bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken samen met u naar een concrete oplossing, afgestemd op uw behoeften en wensen. Bovendien werken wij enkel met de meest kwalitatieve en duurzame materialen en apparatuur. Hierdoor bieden wij u zekerheid van jarenlang comfort en plezier.
Daarnaast verzekeren wij u een goede opvolging van de werken. U hebt slechts één contactpersoon voor uw project zodat geen misverstanden gebeuren. Wij maken bij de bestelling samen met u een planning op, waar we niet van afstappen. U kan er op rekenen dat het project binnen de vooropgestelde timing wordt uitgevoerd.

Heeft u een probleem? Heeft u een dringende herstelling nodig? Wij zorgen binnen de 24 uur voor een interventie.

Erkenning

Stilstaan is achteruitgaan. Wij zorgen dat we mee zijn met de nieuwste technieken en gaan geregeld op bijscholing. Erkenning is de dag van vandaag niet enkel een administratief en wettelijk onderdeel maar ook een bevestiging van een bedrijf met structuur en verantwoordelijkheid die investeert in de toekomst.

Wij zijn voor tal van bedrijven en particulieren een vaste waarde in het onderhoud van hun infrastructuur en gebouwen.

Wij hebben voor ieder specifieke opdracht een gepast persoon. Uiteraard zijn wij niet in alles gespecialiseerd; dit kan ook moeilijk onder de huidige evolueerde markomstandigheden. Daarom werken wij voor specifieke opdrachten met onze vaste onderaannemers samen. Dit zijn stuk voor stuk mensen die zich op hun eigen vakgebied in de loop der jaren gespecialiseerd hebben. Zo kunnen wij op veel vlakken een totaaloplossing aanbieden en coördineren.

Enkel zo garanderen wij ook dat voor ieder afzonderlijk aspect een ervaren en erkend persoon aan het werk is voor onze klanten.


Onze Geschiedenis